Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@09:51:54 GMT

گشت های دوره ای برای پایش مستمر خطوط برق گیلان

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۸۳۰۶۲

گشت های دوره ای برای پایش مستمر خطوط برق گیلان

ایسنا/گیلان معاون بهره برداری برق گیلان گفت: پروژه های متعدد مقاوم سازی خطوط به منظور پیشگیری از سرقت و اطمینان از پایداری خطوط انتقال انرژی از طریق انجام جوشکاری پیچ و مهره و رنگ آمیزی آن و همچنین بستن کسری نبشی انجام می شود.

بهروز قربانپور، معاون بهره برداری شرکت برق منطقه ای گیلان در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: تعمیر و نگهداری بهینه خطوط انتقال نیروی برق در سطوح ولتاژ ۴۰۰ و ۲۳۰ و ۱۳۲ و ۶۳ هزار ولت، علیرغم عبور این خطوط از مناطق صعب العبور کوهستانی و کوهپایه ای و جلگه ای گیلان از وظایف ذاتی شرکت برق منطقه ای گیلان در راستای تامین مطمئن و پایدار انرژی برق می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای انجام این مهم، برای انتقال تجهیزات برای تعمیر و نگهداری حدود ۶۳۰۰ برج خطوط، نیاز به جاده دسترسی بوده، که با توجه به شرایط اقلیمی خاص استان گیلان، احیای این راه های دسترسی ضروری و اساسی می باشد که این امر باعث افزایش هزینه های تعمیر و نگهداری خطوط می شود.

قربانپور گفت: در مواقعی که جاده دسترسی در مناطق جنگلی و اختصاصی باشد و برای تردد عموم مورد استفاده قرار نگیرد، با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان برای جلوگیری از سرقت چوب های جنگلی و اخیرا نیز برای جلوگیری از سرقت قطعات برج های برق نسبت به نصب درب قفل دار اقدام شده است.

معاون بهره برداری با اشاره به مسبوق به سابقه بودن خروج خط انتقال در منطقه گلسرک امام زاده هاشم عنوان کرد: به منظور کاهش زمان اعمال خاموشی ناشی از خروج احتمالی این خط ناشی از عوامل خارجی به ویژه برخورد درختان منابع طبیعی، با بکار گیری تجهیزات راه سازی نسبت به احیا این جاده اقدام شد تا در صورت خروج این خط از شبکه، نسبت به رفع عیب در اسرع وقت اقدام شود.

وی ادامه داد: این جاده و سایر جاده های منتهی به خطوط ۴۰۰ کیلوولت از سال ۱۳۷۷ همزمان با احداث خط در اختیار و تحت بهره برداری شرکت برق منطقه ای گیلان قرار گرفته و شرکت هر ساله به تناسب بودجه تخصیص یافته، نسبت به احیا جاده های دسترسی این خط و سایر خطوط انتقال در سراسر استان اقدام می نماید.

قربانپور در خصوص اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از سرقت تجهیزات برق، تصریح کرد: سرقت قطعات دکل، تنها مختص به استان گیلان نبوده، اما این شرکت جهت جلوگیری و کاهش سرقت قطعات دکل و همچنین کاهش احتمال حوادث جانی، تاکنون اقداماتی نظیر گشت دوره ای، بازدید مولتی کوپتری، جوشکاری و... را در دستور کار خود قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری نیروی انتظامی استان گیلان موفق به شناسایی و دستگیری برخی از سارقین شده ایم و اقدامات لازم در این خصوص در حال پیگیری می باشد. لازم بذکر است که کار بازدید از برج ها و مشخص نمودن برج های دارای کسری نبشی و مورد سرقت قرار گرفته و همچنین اصلاح و جوشکاری پیچ و مهره نبشی برج های اصلاح شده و برج های سالم با بکارگیری تمامی نیروهای پیمانکاری آشنا به تعمیر و نگهداری خطوط در منطقه گیلان با جدیت در حال انجام می باشد.

معاون بهره برداری گفت: از آنجا که ناپایدار شدن برج های برق در اثر سرقت نبشی ممکن است باعث سقوط تعداد زیادی برج در شرایط وزش باد و بوران و برف شده و بی برقی وسیعی را ایجاد نماید، امیدواریم با این تمهیدات و همچنین آگاهی مردم نسبت به خسارات زیادی که این سرقت ها ممکن است به شبکه برق و نهایتا به مردم تحمیل نماید شاهد حساسیت عمومی و از بین رفتن این معضل باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی برق تعمیر و نگهداری بهره برداری معاون بهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان این که بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن بعد از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیر گذر یا روگذر نیز از تقاضاهای دیگر مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده رود، اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته شده است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • شبیخون پلیس آگاهی تهران به ۵۷ سارق حرفه ای خودرو
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • باند سارقان سابقه‌دار در تالش زمین‌گیر شدند
  • دستگیری کارچاق کن سابقه دار در گرگان