Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعضی‌ از ما دوست داریم به عقب بازگردیم و بعضی‎های‎مان هم کنجکاویم از آینده سر دربیاوریم. هربار شخصیت‎های علمی-تخیلی در زمان سفر می‎کنند، توی دل‎مان می‎گوییم «یعنی میشه واقعی باشه؟». به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، روز ۲۱ می ۱۹۹۲ در «کاراکاس» ونزوئلا هواپیمای عجیبی اجازه فرود می‌گیرد. برج مراقبت با بررسی نام و شماره پرواز متوجه می‌شوند که پرواز۹۱۴ متعلق به شرکت هواپیمایی «پان امریکن ورلد ایرویز» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  کارکنان برج مراقبت همگی در بهت و حیرت فرو می‌روند چون این پرواز روز ۲۲ ژوئیه ۱۹۵۵، در میانه راه از صفحه رادار محو و بی‌هیچ ردی برای همیشه ناپدید می‌شود تا جایی‌که جست‎وجوگرانش را برای همیشه ناامید می‌کند و حالا بعد از 37 سال قرار است روی زمین بنشیند! «خوان دلاکورته» تنها شاهدی که در مستندات این روز عجیب از او نام برده شده و ادعا می‌شود که ارتباط تلفنی‌اش با خلبان، ثبت شده‌است، ماجرا را این‌گونه تعریف می‌کند: «هواپیمایی که فرود آمد، آن‌قدر قدیمی بود که رادار توانایی تشخیصش را نداشت.   زمانی که از خلبان درباره جزئیات پرواز پرسیدم، از پاسخ مبهم و لحن وحشت‌زده‌اش متوجه شدم که یک‎جای کار می‎لنگد.   خلبان گفت که هواپیما ۴ کادر پرواز و ۵۷ مسافر دارد و قرار بوده که از میامی به نیویورک برود. این‌جا بود که همه ما در اتاق کنترل برج مراقبت شوکه شدیم.   از او پرسیدیم که آیا گم شده‎است؟ زیرا مقصدی که قرار بوده به آن برسد، دست‌کم ۱۸۰۰ کیلومتر تا این‌جا یعنی کاراکاس در آمریکای جنوبی فاصله دارد!».   سرنوشت نامشخص مسافران احتمالی زمان بعد از نشستن هواپیما، کادر پرواز و مسافران چنان حیرت‌زده به اطراف‌شان نگاه می‌کردند که گویی از خوابی عمیق بیدار شده‌اند.   کارکنان به مسافران توضیح دادند که هواپیما باید در ساعت ۹:۵۵ در میامی فرود می‌آمده اما پس از 37 سال در کاراکاس ونزوئلا نشسته ‌است.   کارت شناسایی مسافران بررسی شد. آن‌ها مسافران پرواز سال 1955 بودند و در تمام این سال‌ها، هیچ اثری از تغییر سن در آن‌ها دیده نمی‌شد.   درباره این‎که چه بر سر مسافران بعد از فرود به زمین آمده‌است، مستندات دقیقی در دست نیست اما براساس منابع وقتی کارکنان برج مراقب قصد داشتند برای کمک به مسافران و خدمه نزدیک شوند، خلبان مانع آن‌ها می‌شود و اعلام می‌کند که با مسافرانش دوباره پرواز می‌کند و خلبان قبل از پرواز عمدا تقویمی متعلق به سال ۱۹۵۵ را به زمین می‌اندازد.   در این‌جا سوال پیش می‌آید که چطور برج مراقبت اجازه پرواز به هواپیمایی را می‌دهد که صلاحیت پرواز دوباره آن هم به مقصدی نامعلوم را نداشته ‌است.   پایان باز پرواز914! تا این‌جای داستان همه‌چیز به‌نظر ساختگی می‌آید و ما هم درستی آن را تایید یا رد نمی‌کنیم اما اسنادی در فضای مجازی دست‌ به‌ دست می‌شود که جعلی بودنش را مورد تردید قرار می‌دهد. ادعا می‌شود که صدای ضبط شده خلبان و «دلاکورته» و تقویم سال ۱۹۵۵ هنوز در فرودگاه نگهداری می‌شود.   افرادی هم این داستان را یک ترفند رسانه‌ای برای جذب مخاطب می‌دانند. از آن‌جا که در دهه 90میلادی خواندن مطالبی درباره فرازمینی‌ها و داستان‌های تخیلی نزدیک به واقعیت برای مردم جذابیت زیادی داشت، دور از ذهن نیست که مجلات برای جلب مخاطب و فروش بیشتر به انتشار چنین مطالبی اقدام کرده‌باشند و برای باورپذیرترکردنش هم مصاحبه‌های تخیلی با اعداد و ارقام ترتیب داده‌باشند.   ازطرف دیگر اگر اطلاعات سوانح هوایی در سال‌های 1955 و 1992 را جست‌وجو کنید، هیچ مطلبی درباره پرواز 914 پیدا نخواهید کرد. با این‎حال هنوز افرادی هستند که با جدیت پیگیر ماجرای این پروازند و منتظرند روزی راز ناپدید شدنش آشکار شود.     منبع: روزنامه خراسان انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: آینده گذشته سفر در زمان تونل زمان برج مراقبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲ پرواز فوق العاده مشهد برای ۱۵ اردیبهشت ماه

حسام قربانعلی سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در  گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه با توجه به حجم بالای تقاضای هموطنان برای سفر به مشهد مقدس در ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ۲ پرواز فوق العاده برای روز ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مسیر تهران به مشهد و بالعکس برنامه ریزی کرده است گفت: از تمامی ظرفیت و ناوگان هوایی خود برای جابه جایی مسافران استفاده می شود.

وی با بیان اینکه  پرواز اول با شماره ۳۴۹۲ در ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه انجام‌ می‌شود گفت: بازگشت این پرواز با شماره ۳۴۹۳ در ساعت ۱۴ و ۱۰ دقیقه از مشهد به مقصد مهرآباد صورت می‌گیرد.

سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران  بیان کرد: پرواز دوم با شماره ۳۴۹۶ در ساعت ۱۵ و ۱۰ دقیقه از فرودگاه مهرآباد به مقصد مشهد مقدس انجام شده و با شماره ۳۴۹۷ در ساعت ۱۷ و ۳۵ دقیقه مشهد را به مقصد مهرآباد ترک می‌کند.

 وی  اظهار کرد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به دفاتر فروش «هما»، وب سایت www.iranair.com و تماس با شماره تلفن ۰۲۱۴۶۶۲۱۸۸۸ دفتر فروش تلفنی برای‌ خرید بلیت این پرواز اقدام کنند.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش
  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • انجام ۲ پرواز فوق العاده مشهد برای ۱۵ اردیبهشت ماه
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران